top of page

MIJN WERKWIJZE

1. Kennismaking 

Een eerste kennismaking is altijd vrijblijvend. Dan kom ik bij jullie langs om te bespreken wat jullie wensen zien hoe ik iets voor jullie kan betekenen.

2. Offerte 

Na de kennismaking zal ik een offerte maken en deze per email toesturen.

3. Opmeten ruimte / intake

Na akkoord van de offerte is het belangrijk om de ruimte goed inzichtelijk te hebben, soms is er al een plattegrond met maten aanwezig en soms ook niet, dan zal ik de ruimte moeten gaan inmeten. Daarnaast vraag ik jullie een vragenlijst in te vullen en een 4 tal afbeeldingen toe te sturen van wat jullie het meeste aanspreekt.

4. Interieurontwerp

Het interieurontwerp zal ik voor jullie gaan uitwerken met daarbij tussentijds een presentatie / overleg afhankelijk van het gekozen pakket of een offerte op maat.  

5. Presentatie

Het uiteindelijke interieurontwerp zal ik aan jullie presenteren. En dan ontvangen jullie van mij een presentatie met daarbij de samples van de kleuren & materialen.

Styling by Marie.jpg
Werkwijze & Tarieven: Over

PRIJZEN

Het maken van een interieurontwerp of het geven van interieuradvies is heel persoonlijk. Hoewel ik vrijwel altijd dezelfde stappen volg (zie ook werkwijze), is de invulling van deze stappen eigenlijk nooit hetzelfde omdat je iedere keer weer te maken hebt met verschillende mensen en wensen. 

Hiernaast zie je welke pakketten ik aanbied en voor welk tarief.
Mocht je het idee hebben dat geen van deze pakketten toereikend is voor jouw wensen? Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen we al gauw helder krijgen óf en hoe we invulling kunnen geven hieraan.  

Prijzen zijn altijd onder voorbehoud.

Bij al deze interieurpakketten geld dat je zelf aan de slag kan om jou droomruimte te creëren aan de hand van het interieurontwerp!

Reiskosten:

Binnen een straal van 25 km vanaf Haarzuilens reken ik geen reiskosten, daarbuiten reken ik € 0,30 per km.

Parkeerkosten: 

Eventuele parkeerkosten zijn voor rekening van de klant.

Pakketprijzen 1.jpg

BASIS

In het basis interieurontwerp ligt de focus op indeling & kleur. Voor de precieze invulling van de meubels zoals stofkeuze en pootkleur moet je zelf nog wat werk verzetten. Ook de keuze van accessoires is aan jou.

Pakketprijzen 2.jpeg

2D

In het 2D interieurontwerp ligt de focus op een ontwerp waarbij je materialen, kleuren en de meubels op maat ingetekend ontvangt! Met dit ontwerp kan je zelf al goed aan de slag om jou interieur te verfijnen.

STYLING BY MARIE-16.jpeg

COMPLEET

In dit interieurontwerp ontvangen je naast de materialen, kleuren, indelingsplattegrond, shoppinglist ook een mooi uitgewerkt 3D ontwerp waarmee je goed beeld krijgt van hoe het uiteindelijk ontwerp eruit kan komen te zien.

Image by Sarah Dorweiler

OFFERTE OP MAAT

Uiteraard is elke ruimte en wens weer anders. Zo kan ik je ook helpen bij het zoeken naar het juiste vloerkleed, behang of een afstelling van de bestaande ruimte! Dit is uiteraard ook mogelijk en daarvoor hanteer ik mijn uurtarief.

Prijs € 60,00 per uur incl. BTW

Werkwijze & Tarieven: Diensten
bottom of page