top of page

PROJECTEN

De visie en smaak van de klant zijn de leidraad van elk project dat Styling by Marie aanneemt.

Voorbeeld 2.jpg

3D visualisatie

Een warme en gezellige woonkamer met kleur. In deze ruimte was het belangrijk om een mooie werkplek te creëren die past bij de inrichting van de woonkamer.

Moodboard

Dit stel is net gaan samenwonen. Twee geliefden met allebei een eigen smaak en stijl. De kunst is om de overeenkomsten te vinden. Ze houden van een stoere look, maar ook van gezelligheid met vrienden en een tikkeltje chic. In hun mooie, grote woonkamer komt dit allemaal samen.

Presentatie1.jpg
20210331_110524.jpg

Moodboard met kleuradvies

Een verbouwing van de woonkamer! Nieuwe meubels, nieuwe vloer, nieuwe kleuren en accessoires. Een interieur totaalplan voor deze mensen!

 

Moodboard

Net een verbouwing achter de rug. De woonkamer ziet er strak en onberispelijk uit, maar toch slaagt dit gezin er niet in de juiste balans te vinden met de bestaande meubelen. In een persoonlijk gesprek inventariseren we de sfeer- en kleurwensen en komen tot dit moodboard. Een compleet advies waarbij eenheid in de nieuwe ruimte voorop staat.

Presentatie4.jpg
kamerman 6.jpg

3D-Visualisatie

Dit project betreft een nieuwbouwwoning. Bij deze opdracht ben ik zo goed als vanaf het begin in betrokken geweest. Hiernaast zie je een 3D visualisatie van de woonkamer keuken!

2D-Plattegrond

Dit gezin heb ik mogen adviseren in het aanpassen van hun woonkamer en keuken. Zij willen graag hun bestaande meubelen zoals eettafel, stoelen, tv-kast, salontafel, bankstel en buffetkast behouden!

Canva plattegrond.jpg
Basisplattegrond Sjors en Lotte.jpg

Chic en verfijnd

Deze locatie werd volledig opnieuw ontworpen. Er werd een tijdloze ruimte gecreëerd die aantrekkingskracht en interesse opbouwt door gelaagde decorelementen. Het eindresultaat overtrof de verwachtingen van de klant en het is een prachtig leermoment geweest.

Projecten: Projecten

Interieur totaalplan

Hierbij een interieurplan voor een gezin die de uitdaging hadden voor het verplaatsen en vervangen van de bestaande jaren 70 trap in de entreehal. En het aanpassen van een opdekdeur die aan een blinde muur zit aan de woonkamer. 
Ik heb hier een totaal plan voor gemaakt waarbij de de wensen van de klant centraal staan. Het moodboard laat zien welke materialen en sfeer het interieur krijgt. De sfeerimpressie geeft een beeld van hoe het interieur qua sfeer en kleur eruit komt te zien. Een meubelplan met plattegrond en een kleine omschrijving. Het 3D aanzicht geeft een visueel beeld hoe het in werkelijkheid eruit komt te zien.
Dit project is inmiddels afgerond en kan je terugzien bij gerealiseerde projecten.

MOODBOARD

Moodboard.jpg

SFEERIMPRESSIE MET KLEURPALET

Sfeerimpressie.jpg

MEUBEL & ACCESSOIRESPLAN

Woonkamer Utrecht.jpg

3D-VISUALISATIE

Ensuite deuren.jpg

KLEURADVIES EN MATERIALENPLAN

thumbnail_20210225_164130.jpg
Projecten: Projecten
bottom of page