top of page

PROJECTEN

Een compleet interieuradvies met een 3D uitwerking, een interieuradvies op maat of een klein verschil willen maken in je huidige interieur door middel van een andere kleur, behang of een nieuw vloerkleed, alles is mogelijk! We maken van jouw huis, jouw thuis!

MOODBOARD

Bij deze klant heb ik een compleet interieurontwerp mogen aanleveren! het startpunt van het ontwerp is een moodboard! Hierop vind je de sfeerimpressie terug betreft kleur, materialen en vormen!

Ellen en Jaco_edited.jpg
Aanzicht keuken Ellen en jACO.jpg

3D ONTWERP

Kies je voor een compleet interieurontwerp dan ontvang je hierbij een 3D uitwerking van het voorstel! Echt een aanrader als je het lastig vind om je voorstellen hoe het ontwerp eruit kan komen te zien!

INDELING

Een indelingsplattegrond is heel fijn om te zien wat de mogelijkheden zijn in een ruimte en met welke afmetingen je kan werken qua meubels!

Indelingsplattegrond Yvette en Joost_edited_edited.png
Projecten: Diensten

KLEUREN & MATERIALEN

Met een kleur & materialenplan laat ik je zien hoe de structuren, kleuren en de materialen 1 geheel zullen gaan vormen in het ontwerp. Tevens krijg je van mij de samples die beschikbaar zijn zodat je deze altijd kunt raadplegen!

20230621_144143.jpg
Kleur.jpg

KLEUR & MATERIALENPLAN

Een indeling van waar welke kleur, behang of materialen verwerkt zullen gaan worden!

VERLICHTINGSPLAN

Ben je op zoek naar nieuwe en de juiste armaturen voor je inrichting? Dit is optioneel wat ik bij het interieurontwerp kan aanleveren.

Verlichting.jpg
Projecten: Diensten
bottom of page